Spaceman fra SMVGuiden

SMVGuiden: Små og Mellemstore Virksomheders praktiske problemer og udfordringer omsat til praktiske løsninger med viden

Om SMVGuiden

SMVGuiden er sat i verden for at hjælpe alle danske Små og Mellemstore Virksomheder (SMV’er) i forhold til deres opstart, drift og vækst.

Vi tilstræber at belyse, behandle og diskutere mange forskellige artede emner i relation til din virksomhed. Af samme grund, og for overskuelighedens skyld, har vi opdelt SMVGuiden i fire hovedkategorier:

Derudover har hver af de fire hovedkategorier en række underkategorier.

Vi tilsigter at have et operationelt perspektiv i alle vores artikler. Vi har valgt dette for at gøre den praktiske implementering eller refleksion så håndgribelig som muligt.

Vi håber at SMVGuiden kan hjælpe både dig og din virksomhed og hvis du ikke allerede er virksomhedsejer, kan SMVGuiden måske hjælpe eller inspirere dig med at komme godt fra start eller få sat tankerne systematisk i gang inden du søsætter dit opstartsprojekt.

Hvem er bag SMVGuiden? 

OPR-Finance ApS, som udbyder OPR-virksomhedslån, ejer og driver SMVGuiden. OPR-Finance har en klar målsætning om at øge samarbejdsmulighederne og vidensniveauet for danske SMV’er.

Vi har via OPR-Finance og den dertilhørende virksomhedslånsforretning dagligt kontakt med en lang række SMV’er indenfor vidt forskellige brancher. Vi lytter aktivt til problemstillingerne, som de står overfor, hvilket ligeledes afspejles i de fire hovedkategorier. I nogle tilfælde udmønter det sig til udlån for at løse udfordringerne og i andre tilfælde har vi bare en god snak. Under alle omstændigheder vil vi gerne mere end blot at være specialister i kreditgivning til SMV’er - vi vil hjælpe din forretning videre og til vækst. Hvis du vil læse mere om SMVGuidens rejse fra idé til hjemmeside, kan du læse vores nyhedsbrev fra januar

Kontaktinformation

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@smvguiden.dk hvis du har forslag til forbedringer, kommentarer, eller noget helt tredje. 

Du har også mulighed for at skrive et gæsteindlæg om din virksomhedshistorie eller dit faglige område og dermed hjælpe andre.

SMVGuiden bringer artikler inden for: